Groepscoaching 

 

Tijdens mijn werk als schaduwcoach werk ik 1-op-1 met mensen om de zelfliefde te vergroten die zij voor zichzelf voelen. Echter is niet iedereen, om welke reden dan ook, in de gelegenheid om en traject te volgen. En dat is helemaal oke. 

Wel is het mijn missie om zoveel mogelijk mensen van zichzelf te laten houden. En het liefst zoveel mogelijk mensen te gelijk. Het leven is namelijk zoveel mooier, liefdevoller en plezieriger wanneer je liefdevol en positief bent ingesteld.

 

Deze missie heeft voor een mooie samenwerking gezorgd met mindset coach Kristel Melissa van Mindset Motivation. Samen hebben wij onze krachten gebundeld om een powerful event neer te kunnen zetten dat 'All For One' heet. Tijdens ons event werken we in groepsverband aan individuele doelen. Hierbij kun je onder andere denken aan:

- Zelfreflectie

- Vergroten van zelfliefde

- Uit je comfortzone stappen

- Vergeving

- Loslaten wat je niet meer dient en aantrekken waar je energie van krijgt

- Healing

- Aligned keuzes maken

- Je intuïtieve gaven ontwikkelen

- Liefde leren geven en ontvangen

- Elkaar niet alleen zien maar echt leren waarnemen

Het mooie aan de naam 'All For One' is dat we werken in groepsverband aan individuele doelen. Daarbij staat het nummer 41 in de numerologie voor zelfliefde, verbinding met jezelf, uit je comfortzone stappen, persoonlijke groei, uitdaging, vertrouwen op je intuïtie en creativiteit. Ofwel, alles waar wij voor staan en aan werken.

Ons eerstvolgende All For One event zal zijn op zondag 23 oktober. Wil jij hier graag bij aanwezig zijn dan kun je op de onderstaande link meer informatie vinden en je ticket bestellen.


 

Mocht je vragen hebben over het event of andere zaken stuur mij dan gerust een mailtje via de contactmogelijkheid onder het kopje 'contact'.