Para Visie 

Naast alle actieve dingen die ik doe vind ik het ook erg leuk om te schrijven. Zo schrijf ik maandelijks een artikel in de Para Visie. 

 

Para Visie is een maandelijks magazine dat content deelt over spiritualiteit. In mijn artikelen vertel ik vooral over mijn eigen ervaringen op spiritueel vlak, verschillende Spiri-Praatjes afleveringen en mijn werk als schaduw coach.

 

Mijn doel met het schrijven van artikelen is om mensen een kijkje mee te geven in mijn belevingswereld en om mezelf voor te bereiden. Ik heb namelijk met mezelf afgesproken ooit een boek te gaan schrijven. Dit is wat mij betreft een goede start. Lezingen

Van jezelf houden kost oude gewoontes en soms ook mensen die je niet meer dienen, maar het levert je ook weer nieuwe gewoontes, mensen en kansen op in je leven. Omdat ik zoveel mogelijk mensen wil helpen deze liefde weer in zichzelf terug te vinden, denk ik graag in mogelijkheden en kansen.

 

Ik zet me dan ook graag op verschillende manieren in om mensen in deze vibe mee te nemen.

Zo geeft ik geregeld themabijeenkomsten, zoom meetings, ben ik actief op instagram (@iamhealing.nl) en geef ik ook geregeld lezingen op locaties maar ook in mijn eigen 'tent'. 

Deze lezingen zijn geheel gratis. Het enige wat het je kost is je tijd, aanwezigheid en aandacht.

 

Tijdens mijn lezingen staat het volgende centraal:

 

- Waarom is het belangrijk om van jezelf te houden?

- Wat levert 'van jezelf houden' op?

- Hoe leer je van jezelf houden?

 

Wil jij een keer deelnemen aan een lezing of event?

Stuur me dan gerust een bericht via 'contact' en meld je aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle events.