➵ SPIRI-PRAATJES


Wij, mensen hier op aarde, zijn allemaal zielen met een missie. Daar geloof ik in. Een van onze missies is om als ziel een menselijke lichamelijke ervaring op te doen. Ons lichaam hebben we nodig om emoties/gevoelens (energie) te kunnen ervaren met al onze zintuigen. Gebeurtenissen in ons leven zorgen ervoor dat we van alles kunnen ervaren. Ons ego geeft hier vervolgens een betekenis aan, daarop gaan we handelen en daarmee creëren we weer nieuwe situaties en emoties. Dit allemaal om te leren en onze ziel (energetisch) te laten groeien.

 

In theorie en in praktijk zijn we dus spirituele wezens met een tijdelijke menselijke, lichamelijke ervaring. Bewust worden en bewust zijn van spiritualiteit, is voor mij een belangrijk concept in mijn leven omdat het me inzichten geeft, maar ook begrip voor andere mensen. Maar niet alleen dat. Het geeft me ook handvaten in mijn dagelijks leven hoe ik kan leren omdenken. Het leert me realiseren dat ik van alles zelf creëer, maar ook dat dingen mij niet worden aangedaan maar voor me worden gedaan. Deze inzichten gebruik ik niet alleen in mijn leven maar ik neem ze ook mee in mijn werk als coach. Vaak zie ik, dat als iemand tijdens een coachingstraject meer van zichzelf leert houden, hij/zij zich ook spiritueel ontwikkelt. Dit komt doordat iemands energielevel omhooggaat wanneer hij/zij meer vanuit het hart gaat leven.

SPIRI-PRAATJES

Kennis is er om te delen en om elkaar mee te verrijken, niet om voor je te houden. Dit is de reden waarom ik het programma Spiri-Praatjes ontwikkelde. Spiri-Praatjes is een online programma waarbij ik wekelijks live ga om verschillende spirituele concepten te bespreken. Hiervoor nodig ik iedere keer een inspirerende gast/spirituele werker uit die veel kennis heeft over een bepaald spiritueel onderwerp, er ervaring mee heeft of er mee werkt. Samen bespreken we het onderwerp dat die aflevering centraal staat, en proberen we de kijkers thuis te voorzien van informatie, tips en tricks waarmee ze zelf aan de slag kunnen gaan. Daarnaast gaat Spiri-Praatjes geregeld op bezoek bij spirituele werkers om het gesprek aan te gaan over spiritualiteit, bespreken we hoe ze tot hun werk zijn gekomen en brengen we hun behandelingen in kaart. Op deze manier krijg je niet alleen de informatieve dingen mee maar zie je ook nog eens hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

» ONLINE

KLIK OP HET ICOONTJE VOOR MIJN KANAAL

Spiri-Praatjes is een mooi online programma waarbij je je spirituele kennis flink kan vergroten. Ben je benieuwd naar een interessante live die bij jouw ontwikkeling van dit moment past? Nieuwsgierig naar hoe een spiritueel werker in de praktijk dingen doet? Bekijk de video’s hieronder of neem een kijkje op het Youtube Kanaal van Spiri-Praatjes.