Traject


» Opnieuw van jezelf leren houden 

Voor iedereen die (opnieuw) van zichzelf wil leren houden, maar nog niet goed weet hoe. Samen gaan we ons 100% voor jou inzetten zodat jij je ware zelf leert zien, leert accepteren, leert omarmen, leert lief te hebben en dat je weer van jezelf leert houden. Ik weet het, geen gemakkelijk pad om te bewandelen, niet iedereen durft dit aan en kan dit. Jij wel, want anders las je dit nu niet en was je hier niet nieuwsgierig naar. Er komen UPS en DOWNS, daar ben ik eerlijk in. Maar…Je staat er niet alleen voor. Ik loop met jou mee tijdens jouw proces. 


» WAT GAAN WE DOEN?

Opnieuw van jezelf houden doe je niet van de een op de andere dag. Je hebt er immers jaren over gedaan om jezelf aan te leren hoe je niet van jezelf moest houden. Het kost daarom tijd om af te leren wat je niet dient en om aan te leren waar je wél wat aan hebt. Daarom heb ik een traject ontwikkeld dat bestaat uit 7 sessies, waarbij we intensief aan de slag gaan met jou en je zelfbeeld, je niet dienende patronen en het aanleren van nieuw gedrag zodat je je eigenwaarde gaat inzien en weer leert van jezelf te houden. Het traject bestaat uit coaching gesprekken, oefeningen en opdrachten die je thuis doet. Deze thuisopdrachten bespreken we tijdens de erop volgende sessie. Waarom je thuis opdrachten moet maken na een sessie? Omdat van jezelf leren houden een proces is waar jij jezelf actief voor moet gaan inzetten. Sta maar eens stil bij de volgende quote:

“De meesters wijzen ons het pad maar zij kunnen deze niet voor ons bewandelen” 


» WAAR VINDEN DE SESSIES PLAATS?

Speciaal voor deze sessies heb ik een eigen safe space gecreëerd waar de uitstraling warm, fijn en veilig aanvoelt. Deze plek noem ik ‘mijn tent’ en kun je vinden aan Fitnesspad 1 in Spijkenisse. Omdat ik met mensen werk die vaak zware energetische lading met zich meebrengen (die ze bij zich dragen doordat ze vele vervelende dingen hebben meegemaakt), reinig ik die plek regelmatig door middel van een reinigingsritueel. Zo houd ik de energie in ‘mijn tent’ positief, toegankelijk en in balans.


» WANNEER ZIJN DE SESSIES?

Omdat geen agenda hetzelfde is, stemmen we samen af wat voor jou en mij het beste uit komt. Bij een traject van 7 sessies, werk ik om de week. Hiervoor is heel bewust gekozen omdat werken met emoties en energie best zwaar kan zijn voor jou. Daarbij geeft het je tegelijkertijd ruimte om opdrachten te maken, informatie te laten landen en oefeningen te integreren in je eigen leven. Alles kost tijd, healen ook. Komen we er na 7 sessie samen achter dat je meer nodig hebt dan gaan we daar samen over in gesprek om het pad verder voor je uit te zetten.


» WAAROM SAMEN MET MIJ DIT TRAJECT AANGAAN?

Toen we jong waren leerden we vaak niet naar ons eigen gevoel te luisteren. Dit is waarom velen van ons nu moeite hebben met luisteren naar hun innerlijke kompas. Hoe je weer kunt leren luisteren naar je eigen lichaam die voortdurend signalen geeft, is iets waar ik veel aandacht aan besteed tijdens mijn sessies. Je eigen gevoel weet namelijk wat wel en niet goed voor jou is. Wanneer je om welke redenen dan ook de weg naar mij toe hebt gevonden en met me in contact bent gekomen, zal je al een eerste indruk hebben. Mocht je graag persoonlijk kennis met me willen maken, dan heet ik je welkom om een keer langs te komen in mijn 'tent’ voor een kennismaking en een theetje. Deze kennismaking zal jou van binnen vertellen wat je moet doen en welke keuzes je gaat maken.


» WAT LEVERT HET TRAJECT JE OP?

Je leert...

Meer liefde voor jezelf voelen

Hoe je jezelf weer kunt omarmen

Hoe je liefde geeft aan jezelf

Je leert je weer veilig voelen bij jezelf en jezelf weer vertrouwen

Joe je jezelf kunt vermaken i.p.v. altijd anderen daarvoor nodig te hebben

Meer in het nu leven

Hoe je met ‘anderen vergeven’ om kan gaan

Kunnen uitspreken dat je van jezelf houdt zonder dat dit gek voelt

Naar jezelf kijken in de spiegel en waarderen wat je ziet

Negatieve denkpatronen signaleren en deze ombuigen naar gedachten die je wél dienen

Je eigen energiefrequentie verhogen zodat je betere situaties en personen aantrekt

Uit de slachtofferpositie stappen en jezelf verantwoordelijk maken voor je leven

Liefde niet meer buiten jezelf zoeken maar binnen in jezelf vinden

Andere mensen niet meer verantwoordelijk stellen voor jouw geluk

Klaar staan voor jezelf i.p.v. altijd voor een ander en daarmee je eigen behoeftes negeren

Blij zijn met jezelf

Grenzen aangeven

Nee leren zeggen

Weer bij je eigen gevoelens komen en deze te uiten

Jezelf je eerste en hoogste prioriteit maken

Vaardigheden die jou helpen om jezelf te waarderen i.p.v. jezelf af te vallen

Dat je weer trots op jezelf kan zijn

Dat je leert te kijken naar wat dingen je opleveren i.p.v. wat ze je kosten

Controle krijgen over impulsieve emoties doordat je hier bewuster mee om leert gaan

Je leert hoe je meer aligned kunt leven en aligned keuzes kunt maken

Een boost op je eigenwaarde en vergroten van je zelfvertrouwen

Vanuit je gevoel te leven

Meer compassie hebben voor andere mensen

Minder te oordelen

 

Uiteraard is dit slechts een opsomming van wat je kunt gaan leren. Is er iets specifieks dat jij wilt leren maar zie je dit hier niet tussen staan?  Schroom dan niet om je vragen bij mij neer te leggen.


» Opnieuw van jezelf houden is de sleutel tot jouw geluk! 

Ik help je de weg naar je hart terug te vinden.